6. Cresterea ponderii agriculturii ecologice in totalul productei agricole

INDICATORI NATIONALI

TBT0261 - Tinta 6 - Mediu - PONDEREA PRODUCTEI AGRICOLE ECOLOGICE IN PRODUCTA AGRICOLA TOTALA
Agricultura ecologica se refera la produsele agricole, inclusiv la drojdie si produsele obtinute prin acvacultura. Ele acopera toate etapele procesului de productie, de la seminte pana la alimentele prelucrate finale.
TBU0262 - Tinta 6 - Mediu - Ponderea suprafetei agricole ecologice in suprafata agricola utilizata
Suprafata agricola ecologica reprezinta suprafata agricola utilizata cultivata ecologic, pe care se aplica metode de productie ecologica conform regulilor Uniunii Europene si nationale. Suprafata agricola utilizata reprezinta suprafata totala formata din teren arabil inclusiv sere si solarii, pasuni si fanete permanente, culturi permanente si gradini familiale utilizate de exploatatii, indiferent de modul de detinere.

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk