Barometrul 11

BAROMETRE

B11.Q01. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
B11.Q02. Gospodăria Dvs, este racordată la rețeaua publică de apă curentă?
B11.Q03 - Cât de mulțumit sunteți de calitatea apei potabile furnizată prin rețeaua publică de apă din zona în care locuiți?
B11.Q04. In ultimul an, cat de des s-a intamplat ca apa din reteaua publica de apa curenta sa prezinte:: Culoare neadecvata?
B11.Q05. In ultimul an, cat de des s-a intamplat ca apa din reteaua publica de apa curenta sa prezinte:: Miros neplacut?
B11.Q06. In ultimul an, cat de des s-a intamplat ca apa din reteaua publica de apa curenta sa prezinte:: Impuritati / corpuri straine?
B11.Q07. In ultimul an, cat de des s-a intamplat ca apa din reteaua publica de apa curenta sa prezinte:: Gust neplacut?
B11.Q08. In ultimul an, cat de des s-a intamplat ca apa din reteaua publica de apa curenta sa prezinte:: Presiune scazuta ?
B11.Q09. In ultimul an, cat de des s-a intamplat ca apa din reteaua publica de apa curenta sa prezinte:: intreruperi in furnizare ?
B11.Q10 - Cum considerați că este tariful pe care îl plătiți la apa curentă pe metru cub?
B11.Q11 - Cât de sigură pentru consum și gătit considerați că este apa de la robinet din zona unde locuiți?
B11.Q12. Cât de des faceți analizele biochimice la apa la care aveți acces în gospodăria Dvs din altă sursă decât de la rețeaua publică de apă?
B11.Q13. Considerați că în România în momentul de față există un deficit de apă sau nu?
B11.Q14. În ce măsură sunteți de acord cu următoarea afirmație “În România există un proces durabil de captare și furnizare a apei potabile, pentru a face față deficitului de apă”?
B11.Q15. Gospodăria Dvs este racordată la rețeaua publică de canalizare?
B11.Q16 - În gospodăria Dvs unde se deversează reziduurile biologice (urină, fecale, pamperși)?
B11.Q17 - Cum considerați că este tariful pe care îl plătiți la canalizare pe metru cub?
B11.Q18 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... Bucatarie (incapere separata)?
B11.Q19 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... Apa curenta in bucatarie?
B11.Q20 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... Apa calda in bucatarie?
B11.Q21 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... Baie in casa (incapere separata)?
B11.Q22 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... Apa curenta in baie?
B11.Q23 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... Apa calda in baie?
B11.Q24 - In gospodaria Dvs, aveti sau nu... WC / Toaleta in casa (in baie sau incapere separata)?
B11.Q25. Cât de mulțumit sunteți de curățenia publică în zona în care locuiți?
B11.Q26. Gospodăria Dvs este abonată la servicii de colectare publică a deșeurilor (evacuarea gunoiului menajer)?
B11.Q27 - Cât de mulțumit sunteți de colectarea deșeurilor menajere (gunoiul menajer) în zona în care locuiți?
B11.Q28 - Față de acum zece ani, cum considerați că sunt colectate deșeurile menajere (gunoiul menajer) în zona în care locuiți: mai bine sau mai puțin bine?
B11.Q29 - Cat de bine protejate de poluare considerati ca sunt urmatoarele resurse de apa din Romania: Apele dulci de suprafata (lacuri, rauri, Dunare)?
B11.Q30 - Cat de bine protejate de poluare considerati ca sunt urmatoarele resurse de apa din Romania: Apele Marii Negre?
B11.Q31 - Cat de bine protejate de poluare considerati ca sunt urmatoarele resurse de apa din Romania: Apele dulci subterane?
B11.Q32 - Cat de bine protejate de poluare considerati ca sunt urmatoarele resurse de apa din Romania: Apele minerale de consum / baut?
B11.Q33 - Cat de bine protejate de poluare considerati ca sunt urmatoarele resurse de apa din Romania: Apele minerale folosite in scopuri terapeutice?
B11.Q34 - Cat de bine protejate de poluare considerati ca sunt urmatoarele resurse de apa din Romania: Apele geotermale?
B11.Q35 - Cat de bine considerati ca sunt exploatate urmatoarele tipuri de resurse de apa din Romania: Apa, pentru consum (apa potabila)
B11.Q36 - Cat de bine considerati ca sunt exploatate urmatoarele tipuri de resurse de apa din Romania: Apa, in scopuri agricole (irigatii)
B11.Q37 - Cat de bine considerati ca sunt exploatate urmatoarele tipuri de resurse de apa din Romania: Apa, in scopuri industriale
B11.Q38 - Cat de bine considerati ca sunt exploatate urmatoarele tipuri de resurse de apa din Romania: Apele minerale, pentru consum
B11.Q39 - Cat de bine considerati ca sunt exploatate urmatoarele tipuri de resurse de apa din Romania: Apele minerale si geotermale, in scopuri terapeutice, pentru tratamente balneare
B11.Q40 - Cat de bine considerati ca sunt exploatate urmatoarele tipuri de resurse de apa din Romania: Apele geotermale, pentru producerea energiei
B11.Q41. Considerați că cei cu o condiție socială mai puțin bună au acces la rețeaua de apă curentă mai greu, la fel sau mai ușor decât cei o condiție socială mai bună?
B11.Q42. Considerați că cei cu o condiție socială mai puțin bună au acces la rețeaua de canalizare mai greu, la fel sau mai ușor decât cei o condiție socială mai bună?
B11.Q43. Considerați că cei cu o condiție socială mai puțin bună au acces la condiții sanitare și de igienă decente mai greu, la fel sau mai ușor decât cei o condiție socială mai bună?
B11.Q44. Din punctul de vedere al veniturilor din familia Dvs., în ce categorie credeţi că vă încadraţi cel mai bine?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk