BAROMETRE

Q01.În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q02.Gospodăria Dvs. este racordată la rețeaua publică de electricitate?
Q03. Cât de mulțumit sunteți de furnizarea energiei electrice din zona în care locuiți?
Q04. Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de energie electrică: Costul facturii de electricitate?
Q05. Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de energie electrică: Modul în care reprezentanții furnizorului de energie electrică rezolvă problemele pe care le semnalați.
Q06.Gospodăria Dvs. este racordată la rețeaua publică de gaze naturale (gaz metan)?
Q07.Cât de mulțumit sunteți de furnizarea de gaze din zona în care locuiți?
Q08.Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de gaze: Costul facturii de gaze?
Q09.Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de gaze: Modul în care reprezentanții furnizorului de gaze rezolvă problemele pe care le semnalați
Q10.Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de gaze: Presiunea gazului, mai ales în perioadele reci
Q11.Gospodăria Dvs, este racordată la rețeaua publică de încălzire centrală?
Q12.Cât de mulțumit sunteți de serviciile de încălzire centrală din zona în care locuiți?
Q13.Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de încălzire centrală: Costul facturii de încălzire centrală?
Q14.Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de încălzire centrală: Modul în care reprezentanții furnizorului de încălzire centrală rezolvă problemele pe care le semnalați?
Q15.Cât de mulțumit/ă sunteți de următoarele aspecte din relația cu furnizorul de încălzire centrală: Continuitatea furnizării de încălzire centrală (nu au fost întreruperi ÎN ULTIMA VREME)?
Q16.Cum vă încălziți locuința?
Q17.Locuiți într-o locuință termoizolată?
Q18.Aveți certificat de eficiență energetică?
Q19.Aveți aer condiționat în locuință?
Q20.Care din următoarele acțiuni le întreprindeți în gospodăria Dvs. pentru scăderea consumului de energie: Utilizez becuri economice?
Q21.Care din următoarele acțiuni le întreprindeți în gospodăria Dvs. pentru scăderea consumului de energie: Utilizez electrocasnice din clase economice (A)
Q22.Care din următoarele acțiuni le întreprindeți în gospodăria Dvs. pentru scăderea consumului de energie: Deconectez electrocasnicele când nu sunt folosite
Q23.Care din următoarele acțiuni le întreprindeți în gospodăria Dvs. pentru scăderea consumului de energie: Altele. Ce?
Q24.Care din următoarele acțiuni le întreprindeți în gospodăria Dvs. pentru scăderea consumului de energie: Nu întreprind nici o acțiune?
Q25.Cum considerați că sunt cheltuielile lunare totale cu energia pentru Dvs? Precizare: E vorba de consumul total de energie, nu doar de energia electrică, ci și de gaze, încălzire?
Q26.Dacă ar fi să alegeți, ce tip de energie preferați să utilizați?
Q27.Considerați că în România se PRODUCE suficientă energie pentru a acoperi necesarul in-tern?
Q28.De câtă energie considerați că are nevoie România din import?
Q29.În privința exportului de energie în România, părerile sunt împărțite. Unii consideră că e bine ca România să exporte energie, câștigăm astfel bani. Alții, din contră, consideră că nu e bine ca România să exporte energie, căci punem în pericol independența energetică a României. Dvs. cu care din aceste opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q30.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Piața de energie este liberalizată?
Q31.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Sistemele energetice sunt interconectate la nivel național și regional?
Q32.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Resursele energetice proprii sunt bine valorificate
Q33.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Sursele regenerabile de energie sunt bine promovate?
Q34.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Energia este folosită în mod eficient
Q35.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Există protecția consumatorului în domeniul consumului de energie?
Q36.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: Sistemul energetic este bine păzit cibernetic împotriva atacurilor pe Internet?
Q37.În ce măsură sunteți de acord cu următoarele afirmații privind sistemul energetic din România: România are suficiente resurse energetice regenerabile?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk