Barometrul 14

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. În gospodăria Dvs, dețineți următoarele mijloace de transport sau nu? Autoturism personal
Q3. În gospodăria Dvs, dețineți următoarele mijloace de transport sau nu? Bicicletă
Q4. În gospodăria Dvs, dețineți următoarele mijloace de transport sau nu? Motocicletă sau Scuter
Q5. În gospodăria Dvs, dețineți următoarele mijloace de transport sau nu? Trotinetă electrică
Q6. Cât de mulțumit sunteți de domeniul transporturilor de pasageri în România?
Q7. În ce măsură sunteți mulțumit de următoarele aspecte ce țin de transportul din România? Transportul în comun în interiorul localității Dvs
Q8. În ce măsură sunteți mulțumit de următoarele aspecte ce țin de transportul din România? Transportul în comun auto între localități
Q9. În ce măsură sunteți mulțumit de următoarele aspecte ce țin de transportul din România? Transportul feroviar între localități (trenul)
Q10. În ce măsură sunteți mulțumit de următoarele aspecte ce țin de transportul din România? Transportul aerian
Q11. În ce măsură sunteți mulțumit de următoarele aspecte ce țin de transportul din România? Transportul naval
Q12. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Transport în comun subteran (Metrou)
Q13. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Transport în comun de suprafață în interiorul localității (autobuz, troleibuz, tramvai)
Q14. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Servicii de taxi (inclusiv Uber sau alte servicii de car sharing)
Q15. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Autoturismul personal pentru deplasarea în interiorul localității
Q16. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Motocicleta sau scuterul
Q17. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Mijloace auto de transport în comun între localități (minibuze, autobuze)
Q18. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Trenul
Q19. În ultimele doisprezece luni, ați folosit următoarele mijloace de transport sau nu? Avionul
Q20. Dintre următoarele, care este mijlocul Dv. de deplasare în interiorul localității preferat, cel pe care îl folosiți cel mai des?
Q21. Care considerați că cel mai bun mijloc de deplasare în interiorul localității: autoturismul, motocicleta, scuterul, bicicleta sau trotineta electrică?
Q22. Care considerați că este cel mai bun tip de autoturism: pe benzină, pe motorină, hibrid combustibil – electric sau total electric?
Q23. În douăzeci de ani, care tip de autoturism considerați că fi mai mult folosit de oameni: mașinile pe combustibili fosili, mașinile electrice sau mașinile hibrid ?
Q24. Cât de gravă considerați că este problema poluării auto în România?
Q25. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Transportul în comun subteran (Metrou)
Q26. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Transportul în comun de suprafață în interiorul localității (autobuz, troleibuz, tramvai)
Q27. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Serviciile de taxi obișnuit (nu Uber sau alte servicii de car sharing)
Q28. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Serviciile de car sharing (Uber, Taxify, GetPony, Spark, altele)
Q29. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Autoturismul personal
Q30. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Bicicleta pentru deplasări în interiorul localității
Q31. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Motocicleta sau scuterul
Q32. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Mijloacele auto de transport în comun între localități (minibuze, autobuze)
Q33. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Transportul de pasageri feroviar (trenul)
Q34. Cât de sigure considerați că sunt următoarele modalități de transport în România? Transportul de pasageri aerian (avionul)
Q35. Cât de curate din punct de vedere ecologic, al poluării considerați că sunt următoarele modalități de transport în România în momentul de față? Transportul auto
Q36. Cât de curate din punct de vedere ecologic, al poluării considerați că sunt următoarele modalități de transport în România în momentul de față? Transportul feroviar
Q37. Cât de curate din punct de vedere ecologic, al poluării considerați că sunt următoarele modalități de transport în România în momentul de față? Transportul aerian
Q38. Cât de curate din punct de vedere ecologic, al poluării considerați că sunt următoarele modalități de transport în România în momentul de față? Transportul naval
Q39. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, pentru transportul aerian
Q40. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, pentru transportul feroviar (tren)
Q41. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, pentru transportul auto între localități (autobuz, minibuz, autocar)
Q42. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, pentru transportul în comun de suprafață în interiorul localității (autobuz, troleibuz, tramvai)
Q43. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, pentru transportul în comun subteran în interiorul localității (metrou)
Q44. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, pentru transportul naval (pe apă)
Q45. Știați sau nu că Uniunea Europeană a stabilit drepturi pentru pasageri pentru următoarele tipuri de transport pasageri? Da, în general, fără să știu tipul de transport

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk