Barometrul 3

BAROMETRE

B3.Q1. În general, considerati ca România în momentul de fata se îndreapta într-o directie buna sau într-o directie gretita?
B3.Q2. Cat de interesat sunteti Dvs. si familia Dvs., de: Stabilirea unor standarde durabile de calitate si de cost pentru toate serviciile sociale din Romania
B3.Q3. Cat de multumit sunteti de felul in care merg lucrurile in Romania in privinta: Stabilirea unor standarde durabile de calitate si de cost pentru toate serviciile sociale din Romania
B3.Q4. Cat de interesat sunteti Dvs. si familia Dvs., de: Dezvoltarea unui sistem informatic integrat de baze de date care sa fie folosit in serviciile de asistenta sociala din Romania?
B3.Q5. Cat de multumit sunteti de felul in care merg lucrurile in Romania in privinta: Dezvoltarea unui sistem informatic integrat de baze de date care sa fie folosit in serviciile de asistenta sociala din Romania?
B3.Q6. Cat de interesat sunteti Dvs. si familia Dvs., de: Ajutarea oamenilor care cauta loc de munca si provin din medii sociale cu dificultati sa-si gaseasca loc de munca prin servicii de consiliere si asistenta sociala?
B3.Q7. Cat de multumit sunteti de felul in care merg lucrurile in Romania in privinta: Ajutarea oamenilor care cauta loc de munca si provin din medii sociale cu dificultati sa-si gaseasca loc de munca prin servicii de consiliere si asistenta sociala?
B3.Q32. Cat de interesat sunteti Dvs. si familia Dvs., de: Sa nu mai existe romani care sa fie extrem de saraci, adica cei care nu au bani nici macar pentru strictul necesar zilnic?
B3.Q33. In ce masura credeti ca Romania va atinge sau nu aceasta tinta pana in 2030: Sa nu mai existe romani care sa fie extrem de saraci, adica cei care nu au bani nici macar pentru strictul necesar zilnic?
B3.Q34. Cat de interesat sunteti Dvs. si familia Dvs., de: Reducerea cu cel putin jumatate a numarului de romani saraci, adica cei care au venituri sub 60% din venitul mediu in Romania?
B3.Q35. In ce masura credeti ca Romania va atinge sau nu aceasta tinta pana in 2030: Reducerea cu cel putin jumatate a numarului de romani saraci, adica cei care au venituri sub 60% din venitul mediu in Romania?
B3.Q36. Cat de interesat sunteti Dvs. si familia Dvs., de: Consolidarea sistemul national unitar de servicii de urgenta in caz de calamitati naturale, accidente industriale si evenimente climatice extreme?
B3.Q37. In ce masura credeti ca Romania va atinge sau nu aceasta tinta pana in 2030: Consolidarea sistemul national unitar de servicii de urgenta in caz de calamitati naturale, accidente industriale si evenimente climatice extreme?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk