Barometrul 42

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Cât de mulțumit sau de nemulțumit sunteți de activitatea statului român privind protejarea celor bolnavi de diabet?
Q3. În privința celor bolnavi de diabet, părerile sunt împărțite. Unii oameni se poartă cu ei nor-mal, la fel ca și cu ceilalți oameni. Alții, din contră, îi privesc cu suspiciune, îi stigmatizează. Dvs. cum credeți că sunt tratați d
Q4. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de diabet la următoarele? Locuri de muncă
Q5. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de diabet la următoarele? Educație
Q6. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de diabet la următoarele? Servicii publice
Q7. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de diabet la următoarele? Programe de finanțare a tratamentelor medicale
Q8. În privința rolului mass media față de cei bolnavi de diabet, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q9. Din punct de vedere al pregătirii, cum considerați că este sistemul de sănătate din România pentru a-i trata pe cei bolnavi de diabet?
Q10. Din punct de vedere al felului în care se poartă personalul medical cu cei bolnavi de diabet, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q11. În ce măsură sunteți de acord sau nu cu următoarea afirmație: “Cei bolnavi de diabet trebuie să beneficieze de facilități fiscale”?
Q12. Cât de mulțumit sau de nemulțumit sunteți de activitatea statului român privind protejarea celor bolnavi de hepatită?
Q13. În privința celor bolnavi de hepatită, părerile sunt împărțite. Unii oameni se poartă cu ei normal, la fel ca și cu ceilalți oameni. Alții, din contră, îi privesc cu suspiciune, îi stigmati-zează. Dvs. cum credeți că sunt trataț
Q14. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de hepatită la următoarele? Locuri de muncă
Q15. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de hepatită la următoarele? Educație
Q16. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de hepatită la următoarele? Servicii publice
Q17. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de hepatită la următoarele? Programe de finanțare a tratamentelor medicale
Q18. În privința rolului mass media față de cei bolnavi de hepatită, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q19. Din punct de vedere al pregătirii, cum considerați că este sistemul de sănătate din România pentru a-i trata pe cei bolnavi de hepatită?
Q20. Din punct de vedere al felului în care se poartă personalul medical cu cei bolnavi de hepatită, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q21. În ce măsură sunteți de acord sau nu cu următoarea afirmație: “Cei bolnavi de hepatită trebuie să beneficieze de facilități fiscale”?
Q22. Cât de mulțumit sau de nemulțumit sunteți de activitatea statului român privind protejarea celor bolnavi de cancer?
Q23. În privința celor bolnavi de cancer, părerile sunt împărțite. Unii oameni se poartă cu ei nor-mal, la fel ca și cu ceilalți oameni. Alții, din contră, îi privesc cu suspiciune, îi stigmatizează. Dvs. cum credeți că sunt tratați d
Q24. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de cancer la următoarele? Locuri de muncă
Q25. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de cancer la următoarele? Educație
Q26. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de cancer la următoarele? Servicii publice
Q27. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de cancer la următoarele? Programe de finanțare a tratamentelor medicale
Q28. În privința rolului mass media față de cei bolnavi de cancer, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q29. Din punct de vedere al pregătirii, cum considerați că este sistemul de sănătate din România pentru a-i trata pe cei bolnavi de cancer?
Q30. Din punct de vedere al felului în care se poartă personalul medical cu cei bolnavi de cancer, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q31. În ce măsură sunteți de acord sau nu cu următoarea afirmație: “Cei bolnavi de cancer trebuie să beneficieze de facilități fiscale”
Q32. Cât de mulțumit sau de nemulțumit sunteți de activitatea statului român privind protejarea celor bolnavi de boli cardiovasculare?
Q33. În privința celor bolnavi de boli cardiovasculare, părerile sunt împărțite. Unii oameni se poartă cu ei normal, la fel ca și cu ceilalți oameni. Alții, din contră, îi privesc cu suspiciune, îi stigmatizează. Dvs. cum credeți că su
Q34. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de boli cardiovasculare la următoarele? Locuri de muncă
Q35. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de boli cardiovasculare la următoarele? Educație
Q36. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de boli cardiovasculare la următoarele? Servicii publice
Q37. Cât de ușor sau de greu considerați că au acces persoanele bolnave de boli cardiovasculare la următoarele? Programe de finanțare a tratamentelor medicale
Q38. În privința rolului mass media față de cei bolnavi de boli cardiovasculare, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q39. Din punct de vedere al pregătirii, cum considerați că este sistemul de sănătate din România pentru a-i trata pe cei bolnavi de boli cardiovasculare?
Q40. Din punct de vedere al felului în care se poartă personalul medical cu cei bolnavi de boli car-diovasculare, părerile sunt împărțite. Dvs. cu care din următoarele două opinii sunteți mai degrabă de acord?
Q41. În ce măsură sunteți de acord sau nu cu următoarea afirmație: “Cei bolnavi de boli cardiova-sculare trebuie să beneficieze de facilități fiscale”?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk