Barometrul 45

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Ați auzit de ideea de Dezvoltare Durabilă?
Q3. Știați că România are o Strategie Națională pentru Dezvoltare Durabilă până în 2030?
Q4. Sărăcia în rândul populației din România (cei care au venituri sub 40% din venitul unui cetățean mediu) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q5. Sărăcia în rândul populației din România (cei care au venituri sub 40% din venitul unui cetățean mediu) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q6. Bugetul alocat activității Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q7. Bugetul alocat activității Inspectoratului General pentru Situații de Urgență) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q8. Malnutriția în rândul copiilor sub cinci ani (acei copii care sunt fie prea slabi, fie prea grași, din cauza alimentației deficitare) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q9. Malnutriția în rândul copiilor sub cinci ani (acei copii care sunt fie prea slabi, fie prea grași, din cauza alimentației deficitare) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei p
Q10. Obezitatea în rândul adulților din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q11. Obezitatea în rândul adulților din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q12. Terenurile agricole intabulate din România(care au cadastru agricol) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q13. Terenurile agricole intabulate din România(care au cadastru agricol) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q14. Ponderea agriculturii în economia românească(în Produsul Intern Brut)? Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q15. Ponderea agriculturii în economia românească(în Produsul Intern Brut)? Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q16. Soiurile şi hibrizii noi de plante agricole creați în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q17. Soiurile şi hibrizii noi de plante agricole creați în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q18. Valorificarea producției agricole românești în marfă de vânzare (care intră în circuitul comercial) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q19. Valorificarea producției agricole românești în marfă de vânzare (care intră în circuitul comercial) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q20. Producția agricolă ecologică din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q21. Producția agricolă ecologică din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q22. Produsele agricole și alimentare atestate tradițional Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q23. Produsele agricole și alimentare atestate tradițional Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q24. Gradul de ocupare a medicilor de familie (numărul de persoane ce revin unui medic de familie, care sunt pe lista acestuia de pacienți) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q25. Gradul de ocupare a medicilor de familie (numărul de persoane ce revin unui medic de familie, care sunt pe lista acestuia de pacienți) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q26. Nașterile în rândul mamelor adolescente, minore Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q27. Nașterile în rândul mamelor adolescente, minore Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q28. Mortalitatea în rândul copiilor mici, adică decesele în rândul copiilor sub cinci ani(numărul de copii care mor înainte de împlinirea vârstei de cinci ani) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q29. Mortalitatea în rândul copiilor mici, adică decesele în rândul copiilor sub cinci ani(numărul de copii care mor înainte de împlinirea vârstei de cinci ani) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în priv
Q30. Mortalitatea maternă, adică decesele în rândul femeilor din cauza sarcinii (în timpul sarcinii, la naștere, imediat după naștere sau din cauza întreruperii sarcinii) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q31. Mortalitatea maternă, adică decesele în rândul femeilor din cauza sarcinii (în timpul sarcinii, la naștere, imediat după naștere sau din cauza întreruperii sarcinii) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în Români
Q32. Mortalitatea neonatală, adică decesele în rândul copiilor nou-născuți (la naștere sau în prima lună după naștere) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q33. Mortalitatea neonatală, adică decesele în rândul copiilor nou-născuți (la naștere sau în prima lună după naștere)) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q34. Tuberculoza, hepatita și alte boli transmisibile în rândul populației din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q35. Tuberculoza, hepatita și alte boli transmisibile în rândul populației din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q36. Bolile de cancer în rândul populației din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q37. Bolile de cancer în rândul populației din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q38. Sinuciderile în rândul populației din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q39. Sinuciderile în rândul populației din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk