Barometrul 46

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Otrăvirile accidentale prin expunerea la substanţe nocive în rândul populației din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q3. Otrăvirile accidentale prin expunerea la substanţe nocive în rândul populației din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q4. Bolile cardiovasculare (adică bolile sistemului circulator, ale inimii și vaselor de sânge), diabetul și bolile respiratorii în rândul populației din Români Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q5. Bolile cardiovasculare (adică bolile sistemului circulator, ale inimii și vaselor de sânge), diabetul și bolile respiratorii în rândul populației din Români Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în priv
Q6. Consumul de alcool în rândul populației din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q7. Consumul de alcool în rândul populației din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q8. Participarea copiilor în învățământul preuniversitar din România(câți dintre copiii minori, sub 18 ani merg la școală) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q9. Participarea copiilor în învățământul preuniversitar din România(câți dintre copiii minori, sub 18 ani merg la școală) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q10. Dotarea cu echipament a sistemului de educație din România, inclusiv calculatoare și conectare la Internet Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q11. Dotarea cu echipament a sistemului de educație din România, inclusiv calculatoare și conectare la Internet Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q12. Învățământul mediu din România, altul decât liceul (adică școlile profesionale, școlile postliceale și de maiștri) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q13. Învățământul mediu din România, altul decât liceul (adică școlile profesionale, școlile postliceale și de maiștri) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q14. Participarea adulților la sistemul de educație continuă din România (câți dintre adulții cu vârsta între 25 și 64 ani participă la cursuri de educație, de instruire sau de formare profesională) Cât de interesat sunteți Dvs. și fam
Q15. Participarea adulților la sistemul de educație continuă din România (câți dintre adulții cu vârsta între 25 și 64 ani participă la cursuri de educație, de instruire sau de formare profesională) Cât de mulțumit sunteți de felul în
Q16. Găsirea unui loc de muncă de către tineri după terminarea studiilor (câți dintre tinerii cu vârsta între 20 și 34 de ani se angajează la maxim 1 – 3 ani după absolvire) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subie
Q17. Găsirea unui loc de muncă de către tineri după terminarea studiilor (câți dintre tinerii cu vârsta între 20 și 34 de ani se angajează la maxim 1 – 3 ani după absolvire) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în
Q18. Diferența de salarii dintre femei și bărbați în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q19. Diferența de salarii dintre femei și bărbați în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q20. Violența domestică la adresa femeilor (femeile care suferă de acte de agresiune violentă în familie) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q21. Violența domestică la adresa femeilor (femeile care suferă de acte de agresiune violentă în familie) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q22. Ponderea femeilor în funcții de conducere(câte dintre posturile de conducere sunt deținute de femei) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q23. Ponderea femeilor în funcții de conducere(câte dintre posturile de conducere sunt deținute de femei) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q24. Resursele de apă ale României (toate apele din România, de suprafață sau subterane, ce pot fi folosite în societate, indiferent dacă sunt folosite sau nu) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q25. Resursele de apă ale României (toate apele din România, de suprafață sau subterane, ce pot fi folosite în societate, indiferent dacă sunt folosite sau nu) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în aceast
Q26. Utilizarea resurselor de apă în România(captarea, distribuirea și folosirea resurselor de apă în diversele activități ale societății)) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q27. Utilizarea resurselor de apă în România(captarea, distribuirea și folosirea resurselor de apă în diversele activități ale societății)) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q28. Conectarea populației din România la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q29. Conectarea populației din România la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q30. Lipsa facilităților sanitare în locuințele din România(cei care nu au baie, duș și nici toaletă în locuinţă) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q31. Lipsa facilităților sanitare în locuințele din România(cei care nu au baie, duș și nici toaletă în locuinţă) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q32. Apele uzate și reziduale care nu sunt tratate pentru curățire (acele ape reziduale care sunt deversate fără a fi supuse unor tratamente de epurare)) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q33. Apele uzate și reziduale care nu sunt tratate pentru curățire (acele ape reziduale care sunt deversate fără a fi supuse unor tratamente de epurare)) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința comba
Q34. Conectarea populației din România la rețeaua publică de canalizare) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q35. Conectarea populației din România la rețeaua publică de canalizare) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk