Barometrul 47

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Conectarea populației din România la rețeaua publică de conducte de gaze naturale Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q3. Conectarea populației din România la rețeaua publică de conducte de gaze naturale Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q4. Productivitatea resurselor materiale în economia din România (câți bani rezultă din prelucrarea resurselor materiale pe care folosim în economie) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q5. Productivitatea resurselor materiale în economia din România (câți bani rezultă din prelucrarea resurselor materiale pe care folosim în economie) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privinț
Q6. Ponderea energiei regenerabile folosite în transporturile din România (cât din transporturile din România sunt pe bază de consum electric și combustibili alternativi) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q7. Ponderea energiei regenerabile folosite în transporturile din România (cât din transporturile din România sunt pe bază de consum electric și combustibili alternativi) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România
Q8. Consumul de energie din industria din România (câtă energie se consumă în industria și construcțiile din România) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q9. Consumul de energie din industria din România (câtă energie se consumă în industria și construcțiile din România) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q10. Eficiența consumului energetic în România (consumul cât mai rentabil și mai economisitor de energie în economia și în gospodăriile din România) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q11. Eficiența consumului energetic în România (consumul cât mai rentabil și mai economisitor de energie în economia și în gospodăriile din România) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privin
Q12. Ponderea energiei regenerabile folosite în România (cât din totalul energiei totale consumate în România provine din surse regenerabile de energie) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q13. Ponderea energiei regenerabile folosite în România (cât din totalul energiei totale consumate în România provine din surse regenerabile de energie) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privin
Q14. Ritmul de creștere economică din România (felul în care crește Produsul Intern Brut) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q15. Ritmul de creștere economică din România (felul în care crește Produsul Intern Brut) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q16. Promovarea investițiilor în Întreprinderile Mici și Mijlocii (în IMM-uri) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q17. Promovarea investițiilor în Întreprinderile Mici și Mijlocii (în IMM-uri) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q18. Productivitatea muncii în economia din România (câți bani rezultă din activitatea economică a unei persoane care muncește în România) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q19. Productivitatea muncii în economia din România (câți bani rezultă din activitatea economică a unei persoane care muncește în România) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q20. Ponderea turismului în economia românească (în Produsul Intern Brut)? Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q21. Ponderea turismului în economia românească (în Produsul Intern Brut)? Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q22. Activitatea de intermediere a sistemului financiar în economia românească (cât de dezvoltat este ca nivel de active financiare și de implicare în societatea românească) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q23. Activitatea de intermediere a sistemului financiar în economia românească (cât de dezvoltat este ca nivel de active financiare și de implicare în societatea românească) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în Româ
Q24. Nivelul de modernizare al drumurilor publice din România (câte din totalul drumurilor din România sunt asfaltate și întreținute) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q25. Nivelul de modernizare al drumurilor publice din România (câte din totalul drumurilor din România sunt asfaltate și întreținute) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q26. Mortalitatea rutieră, adică decesele cauzate de accidentele de transport Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q27. Mortalitatea rutieră, adică decesele cauzate de accidentele de transport Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q28. Folosirea tehnologiilor ecologice de mediu în economia românească Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q29. Folosirea tehnologiilor ecologice de mediu în economia românească Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q30. Ponderea activităților de cercetare / dezvoltare în economia românească (în Produsul Intern Brut)? Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q31. Ponderea activităților de cercetare / dezvoltare în economia românească (în Produsul Intern Brut)? Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q32. Ponderea industriei în economia românească (în Produsul Intern Brut)? Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q33. Ponderea industriei în economia românească (în Produsul Intern Brut)? Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q34. Nivelul de industrializare al locurilor de muncă din România (cât din totalul locurilor de muncă se găsesc în industrie) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q35. Nivelul de industrializare al locurilor de muncă din România (cât din totalul locurilor de muncă se găsesc în industrie) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q36. Ponderea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM-uri) în exportul României (cât din totalul exporturilor din România este produs de IMM-uri) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q37. Ponderea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM-uri) în exportul României (cât din totalul exporturilor din România este produs de IMM-uri) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk