Barometrul 48

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Veniturile de care dispun gospodăriile în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q3. Veniturile de care dispun gospodăriile în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q4. Inegalitatea veniturilor în rândul populației din România (diferența de venituri între oameni) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q5. Inegalitatea veniturilor în rândul populației din România (diferența de venituri între oameni) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q6. Persoanele din România care au probleme de locuire (locuiesc în condiții improprii, precare, cum ar fi acoperiș spart, lipsa curentului electric, fără baie sau toaletă, sau locuiesc în spații improvizate, sau nu au adăpost) Cât de inte
Q7. Persoanele din România care au probleme de locuire (locuiesc în condiții improprii, precare, cum ar fi acoperiș spart, lipsa curentului electric, fără baie sau toaletă, sau locuiesc în spații improvizate, sau nu au adăpost) Cât de mul
Q8. Dezastrele naturale care se petrec în România (acele fenomene naturale extreme cum ar fi cutremure, inundații, alunecări de teren, temperaturi extreme, viscole, tornade, avalanșe, furtuni, incendii naturale care pot provoca pierderi de vieț
Q9. Dezastrele naturale care se petrec în România (acele fenomene naturale extreme cum ar fi cutremure, inundații, alunecări de teren, temperaturi extreme, viscole, tornade, avalanșe, furtuni, incendii naturale care pot provoca pierderi de vieț
Q10. Transportul de persoane în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q11. Transportul de persoane în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q12. Informarea și prevenirea populației privind situațiile de urgență din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q13. Informarea și prevenirea populației privind situațiile de urgență din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q14. Poluarea aerului în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q15. Poluarea aerului în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q16. Gestionarea mărfurilor periculoase în transportul de marfă din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q17. Gestionarea mărfurilor periculoase în transportul de marfă din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q18. Cantitatea de deșeuri produse anual în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q19. Cantitatea de deșeuri produse anual în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q20. Gestionarea deșeurilor menajere în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q21. Gestionarea deșeurilor menajere în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q22. Reciclarea ambalajelor în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q23. Reciclarea ambalajelor în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q24. Reciclarea deșeurilor menajere și municipale în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q25. Reciclarea deșeurilor menajere și municipale în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q26. Promovarea vehiculelor electrice în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q27. Promovarea vehiculelor electrice în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk