Barometrul 50

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Asigurarea învățământului minorităților naționale în limba maternă Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q3. Asigurarea învățământului minorităților naționale în limba maternă Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q4. Violența din societatea românească ce poate provoca victime (acele acte de violență care pun viața oamenilor în primejdie) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q5. Violența din societatea românească ce poate provoca victime (acele acte de violență care pun viața oamenilor în primejdie) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q6. Traficul de persoane în rândul minorilor (minorii și minorele care sunt traficați în contra voințelor lor, pentru a fi exploatați) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q7. Traficul de persoane în rândul minorilor (minorii și minorele care sunt traficați în contra voințelor lor, pentru a fi exploatați) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei pr
Q8. Infracțiunile de crimă organizată, corupție și fraudă financiară din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q9. Infracțiunile de crimă organizată, corupție și fraudă financiară din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q10. Recuperarea prejudiciilor bănești(recuperarea de către stat a banilor sustrași prin fraude și infracțiuni) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q11. Recuperarea prejudiciilor bănești(recuperarea de către stat a banilor sustrași prin fraude și infracțiuni) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q12. Digitalizarea instituțiilor publice (posibilitatea de a folosi Internetul în relațiile cu administrația publică) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q13. Digitalizarea instituțiilor publice (posibilitatea de a folosi Internetul în relațiile cu administrația publică) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q14. Dotarea instituțiilor publice cu tehnică IT (calculatoare, alte echipamente necesare conectării la internet, programe de calculator) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q15. Dotarea instituțiilor publice cu tehnică IT (calculatoare, alte echipamente necesare conectării la internet, programe de calculator) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q16. Asistența Oficială pentru Dezvoltare (ajutorul acordat de România altor state mai puțin dezvoltate sau care au nevoi umanitare) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q17. Asistența Oficială pentru Dezvoltare (ajutorul acordat de România altor state mai puțin dezvoltate sau care au nevoi umanitare) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q18. Investițiile străine directe (investițiile de capital făcute de alte țări și companii străine în România) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q19. Investițiile străine directe (investițiile de capital făcute de alte țări și companii străine în România) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q20. Importurile făcute de către România (marfa importată din alte țări în România) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q21. Importurile făcute de către România (marfa importată din alte țări în România) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q22. Exporturile făcute de către România(marfa exportată de România în alte țări) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q23. Exporturile făcute de către România(marfa exportată de România în alte țări) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q24. Inflația din România (evoluția prețurilor) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q25. Inflația din România (evoluția prețurilor) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk