Orizont 3 - Economic - Intensitatea comerciala la carne si produse din carne - test

Domeniul: Foamete “zero”

Subdomeniul: Sprijinirea producției autohtone în domeniul agro-alimentar

În perioada 2010-2013 intensitatea comercială la carne și produse din carne prezintă o tendință oscilantă. Începând cu anul 2013 tendința este crescătoare până în anul 2018, când se atinge valoarea cea mai ridicată a indicatorului în seria analizată, urmată de o ușoară scădere în anul 2019.

Intensitatea comercială la carne și produse din carne în anul 2019, ultimul an al seriei analizate, a crescut atât față de primul an al seriei analizate, anul 2010, cât și față de anul 2011 când s-a înregistrat valoarea minimă a indicatorului, cu 25,8% respectiv cu 39,3%.

Selectați un singur set de date pentru a vedea Trendul sau Media Mobilă. (exemplu: Feminin, 2008)

Filtre Alese

GEO: 7 zone selectatex


Pentru actualizare grafic, click Afișează date.
3AFIȘEAZĂ DATE

Periodicitate: Anuală

Unitate de masura: Coeficient

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk