Domeniul: Foamete “zero”
Subdomeniul: Sprijinirea producției autohtone în domeniul agro-alimentar
În perioada 2010-2013 intensitatea comercială la carne și produse din carne prezintă o tendință oscilantă. Începând cu anul 2013 tendința este crescătoare până în anul 2018, când se atinge valoarea cea mai ridicată a indicatorului în seria analizată, urmată de o ușoară scădere în anul 2019.
Intensitatea comercială la carne și produse din carne în anul 2019, ultimul an al seriei analizate, a crescut atât față de primul an al seriei analizate, anul 2010, cât și față de anul 2011 când s-a înregistrat valoarea minimă a indicatorului, cu 25,8% respectiv cu 39,3%.
Periodicitate: Anuală
Unitate de masura: Coeficient
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.