Orizont 4 - Economic - Produse atestate traditional

Domeniul: Foamete “zero”

Subdomeniul: Sprijinirea producției autohtone în domeniul agro-alimentar

În perioada 2008 - 2019, numărul produselor atestate tradiţional este oscilant, prezentând variaţii de la un an la altul.

Potrivit datelor, dinamica înregistrării produselor tradiţionale în registrul de atestare a scăzut semnificativ în ultimii ani. Dacă în 2011 numărul acestora a explodat, ajungând până la 1.050, deoarece sistemul de înregistrare era voluntar, netaxabil şi nu beneficia de protecţie naţională sau comunitară, odată cu adoptarea de noi acte normative pentru reglementarea sectorului, se observă o scădere a numărului de produse atestate tradiţional în anul 2019, comparativ cu anul 2008.

Selectați un singur set de date pentru a vedea Trendul sau Media Mobilă. (exemplu: Feminin, 2008)

Filtre Alese

GEO: 7 zone selectatex


Pentru actualizare grafic, click Afișează date.
3AFIȘEAZĂ DATE

Periodicitate: Anuală

Unitate de masura: Numar

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk