Sanitație

INDICATORI EUROPENI

Populația care nu are în locuință/gospodărie nici baie, nici duș și nici toaletă cu apă curentă
Indicatorul măsoară ponderea populației care nu are în locuință/gospodărie nici baie, nici duș și nici toaletă cu apă curentă.
Populația conectată cel puțin la un sistem secundar de epurare / tratare a apelor reziduale
Indicatorul măsoară procentul populației conectate la sistemele de tratare a apelor uzate, cel puțin cu tratare secundară. Apele reziduale din surse urbane sau din alte surse sunt tratate printr-un proces care implică în general o tratare biologică cu o decantare secundară sau alt proces, rezultând o îndepărtare a materialului organic care reduce consumul biochimic de oxigen (CBO) cu cel puțin 70% și consumul chimic de oxigen (CCO) cu cel puțin 75%.

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk