2. Imbunatatirea sigurantei rutiere

INDICATORI NATIONALI

TJV0921 - Tinta 2 - Social - RATA DECESELOR CAUZATE DE ACCIDENTE DE TRANSPORT LA 100 000 DE LOCUITORI

Numarul persoanelor decedate datorate accidentelor de transport din anul de referinta raportat la populatia din anul respectiv si se exprima in numar de decese datorate accidentelor de transport la 100000 locuitori. Persoana careia i-au incetat definitiv functiile vitale dupa trecerea unui timp oarecare de la nastere.

TJW0922 - Tinta 2 - Social - Numar de accidente rutiere, dupa localizare (autostrazi, in localitati, in afara localitatilor)
Indicatorul se refera la accidentele de circulatie rutiera cauzatoare de vatamari corporale, in functie de locul in care s-au produs. Accidentul de circulatie rutiera cauzator de vatamari corporale se refera la orice accident care implica cel putin un vechicul rutier in miscare pe un drum public sau privat la care publicul are acces, provocand moartea sau ranirea a cel putin unei persoane. Sinuciderile sau tentativele de sinucidere nu sunt incluse.
TJX0923 - Tinta 2 - Mediu - Structura pe grupe de varsta a vehiculelor rutiere inmatriculate, in total parc
Indicatorul se refera la ponderea fiecarei grupe de varsta a vehiculelor rutiere inmatriculate in circulatie la sfarsitul anului in total parc. Vehiculele rutiere inmatriculate in circulatie reprezinta vehiculele rutiere care sunt autorizate sa circule pe drumurile publice, pe baza inregistrarii lor in evidenta organelor competente de a supraveghea circulatia pe aceste drumuri. Varsta vehiculului este perioada de timp de la prima inmatriculare a vehiculului, indiferent de tara de inmatriculare.

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk