TJW0922 - Tinta 2 - Social - Numar de accidente rutiere, dupa localizare (autostrazi, in localitati, in afara localitatilor)

Domeniul: Industrie, inovație și infrastructură

Subdomeniul: 2. Imbunatatirea sigurantei rutiere

Indicatorul se refera la accidentele de circulatie rutiera cauzatoare de vatamari corporale, in functie de locul in care s-au produs. Accidentul de circulatie rutiera cauzator de vatamari corporale se refera la orice accident care implica cel putin un vechicul rutier in miscare pe un drum public sau privat la care publicul are acces, provocand moartea sau ranirea a cel putin unei persoane. Sinuciderile sau tentativele de sinucidere nu sunt incluse.

Selectați un singur set de date pentru a vedea Trendul sau Media Mobilă. (exemplu: Feminin, 2008)

Filtre Alese

GEO: 7 zone selectatex


Pentru actualizare grafic, click Afișează date.
3AFIȘEAZĂ DATE

Unitate de masura: Numar

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk