Barometrul 49

BAROMETRE

Q1. În general, considerați că România în momentul de față se îndreaptă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?
Q2. Implicarea administrațiilor locale, a primăriilor din România în reducerea emisiilor de carbon Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q3. Implicarea administrațiilor locale, a primăriilor din România în reducerea emisiilor de carbon Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q4. Schimbările climatice ce au loc în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q5. Schimbările climatice ce au loc în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q6. Poluarea cu substanțe cu efect de seră generată de economia românească Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q7. Poluarea cu substanțe cu efect de seră generată de economia românească Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q8. Pescuitul comercial în România (atât în apele de interior, cât și în apele Dunării, ale Deltei Dunării și Mării Negre) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q9. Pescuitul comercial în România (atât în apele de interior, cât și în apele Dunării, ale Deltei Dunării și Mării Negre) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q10. Poluarea apelor Mării Negre Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q11. Poluarea apelor Mării Negre Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q12. Protejarea pădurilor din România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q13. Protejarea pădurilor din România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q14. Acidificarea apelor Mării Negre (scăderea nivelui de pH al apelor Mării Negre din cauza cantităților de carbon deversate în ape, care duce la modificări ale vieții marine) Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect
Q15. Acidificarea apelor Mării Negre (scăderea nivelui de pH al apelor Mării Negre din cauza cantităților de carbon deversate în ape, care duce la modificări ale vieții marine) Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în Ro
Q16. Protejarea Ariilor Naturale din zonele umede, acvatice? Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q17. Protejarea Ariilor Naturale din zonele umede, acvatice? Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q18. Combaterea tăierilor ilegale de păduri în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q19. Combaterea tăierilor ilegale de păduri în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în privința combaterii acestei probleme?
Q20. Încurajarea producției și consumului durabil în România, care să nu afecteze natura, mediul înconjurător Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q21. Încurajarea producției și consumului durabil în România, care să nu afecteze natura, mediul înconjurător Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?
Q22. Irigarea terenurilor agricole în România Cât de interesat sunteți Dvs. și familia Dvs., de acest subiect?
Q23. Irigarea terenurilor agricole în România Cât de mulțumit sunteți de felul în care merg lucrurile în România în această privință?

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk