Barometrul 5

BAROMETRE

B5.Q1. În general, consideraţi că România în momentul de faţă se îndreaptă într+o direcţie bună sau greşită?
B5.Q2. În ce măsură sunteți mulțumit de acțiunile statului român pentru combaterea răspândirii coronavirusului în România?
B5.Q3. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Aprovizionarea cu alimente de baza?
B5.Q4. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Achizitia de alimente?
B5.Q5. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Achizitia de articole de igiena?
B5.Q6. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Accesul la utilitati (apa, gaz, telefon, electricitate, internet)?
B5.Q7. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Folosirea locuintei?
B5.Q8. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Plata chiriei?
B5.Q9. In cazul prelungirii starii de urgenta, estimati ca veti intampina dificultati in urmatoarele privinte: Bugetul personal?
B5.Q10. Cata incredere aveti in Biserica
B5.Q11. Cata incredere aveti in Armata
B5.Q12. Cata incredere aveti in Mass-media (televiziuni, radio, ziare)
B5.Q13. Cata incredere aveti in Presedintie
B5.Q14. Cata incredere aveti in Parlament
B5.Q15. Cata incredere aveti in Primaria localitatii Dvs.
B5.Q16. Cata incredere aveti in Guvern
B5.Q17. Cata incredere aveti in Banci
B5.Q18. Cata incredere aveti in Politie
B5.Q19. Cata incredere aveti in Justitie
B5.Q20. Cata incredere aveti in Partide politice
B5.Q21. Cata incredere aveti in Jandarmerie
B5.Q22. Cata incredere aveti in Banca Nationala a Romaniei
B5.Q23. Cata incredere aveti in Uniunea Europeana
B5.Q24. Cata incredere aveti in NATO
B5.Q25. Cata incredere aveti in Consiliul Judetean al judetului Dvs
B5.Q26. Cata incredere aveti in Organizatiile non-guvernamentale (ONG-uri)
B5.Q27. Cata incredere aveti in Pompieri
B5.Q28. Cata incredere aveti in Serviciul de urgenta 112
B5.Q29. Cata incredere aveti in SMURD
B5.Q30. Cata incredere aveti in Salvare
B5.Q31. Cata incredere aveti in Statul roman
B5.Q32. Cata incredere aveti in Sistemul de sanatate
B5.Q33. Cât de multă încredere aveți în sistemul de sănătate din România?
B5.Q34. Cât de multă încredere aveți în informațiile oficiale, transmise de instituțiile statului?
B5.Q35. Cât de mult considerați că aveți acces la informații privind măsurile de prevenire și pro-tecție anti-coronavirus?
B5.Q36. Cât de mult considerați că aveți acces la informații despre dificultățile psihice corelate stării de urgență?
B5.Q37. Copiii din gospodăria Dvs. sau cei pe care îi cunoașteți, cât de mult considerați că au acces la serviciile de educație la distanță (au acces la calculator legat la internet și profesorii își pot ține astfel lectiile)?
B5.Q38. Copiii din gospodăria Dvs. sau cei pe care îi cunoașteți, cât de mult considerați că ben-eficiază de pe urma acestor servicii de educație la distanță (profesorii știu să susțină astfel lecțiile la distanță)?
B5.Q39. În această situație de coronavirus, Dvs personal simțiți nevoia sau nu să primiți următoarele tipuri de sprijin din partea autorităților: Subvenții
B5.Q40. În această situație de coronavirus, Dvs personal simțiți nevoia sau nu să primiți următoarele tipuri de sprijin din partea autorităților: Bunuri de strictă necesitate
B5.Q41. În această situație de coronavirus, Dvs personal simțiți nevoia sau nu să primiți următoarele tipuri de sprijin din partea autorităților: Informații

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk