Consumul primar de energie

Indicatorul măsoară necesarul total de energie al unei țări, excluzând orice utilizare neenergetică a purtătorilor de energie (de exemplu, gaze naturale utilizate nu pentru combustie, ci pentru producerea de produse chimice).
„Consumul primar de energie” acoperă consumul de energie de către utilizatorii finali, cum ar fi industria, transporturile, gospodăriile, serviciile și agricultura, plus consumul de energie din sectorul energetic în sine, care este necesar pentru producerea și transformarea energiilor. De asemenea, tot aici vor fi incluse și pierderile care apar în timpul transformării energiilor.

Detalii metodologice (en).

 

Seturi de date

Index, 2005=100
Million tonnes of oil equivalent (TOE)
Tonnes of oil equivalent (TOE) per capita

Domeniul: Energie curată și la prețuri accesibile

Subdomeniul: Consumul de energie

Unitate de masura: Tone echivalent petrol / capita

1Selectează filtrul

GEO

Selectează GEO

Selectează tot
România
ECE
EU28
Deselectează tot

2APLICĂ FILTRU

Filtre Alese

GEO: 7 zone selectatex


Pentru actualizare grafic, click Afișează date.
3AFIȘEAZĂ DATE
DESCARCĂ DATE (RDF)

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk