Orizont 3 - Mediu - Investitii pentru protectia aerului si a climatului ca procent in PIB - test

Domeniul: Orașe și comunități durabile

Subdomeniul: Calamități naturale și schimbări climatice

Pregătirea din vreme a unor planuri de contingență pentru prevenirea și limitarea efectelor previzibile ale schimbărilor climatice, poate fi reflectată și prin investițiile efectuate pentru protecția mediului în domeniul de mediu protecţia aerului şi a climatului.

Pentru perioada analizată 2008-2018, investițiile pentru protecția mediului în domeniul de mediu protecţia aerului şi a climatului, ca procent în PIB, a fost în medie de 0,14%. Pentru perioada analizată 2008-2018, ponderea cea mai ridicată în PIB a investițiilor pentru protecția mediului în domeniul de mediu protecţia aerului şi a climatului s-a înregistrat în anul 2015 cu 0,31%.

Selectați un singur set de date pentru a vedea Trendul sau Media Mobilă. (exemplu: Feminin, 2008)

Filtre Alese

GEO: 7 zone selectatex


Pentru actualizare grafic, click Afișează date.
3AFIȘEAZĂ DATE

Periodicitate: Anuală

Unitate de masura: Procente (%)

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk