Orizont 4 - Social - Persoane ocupate care lucreaza de acasa ca procent din total populatie ocupata, pe sexe – test

Domeniul: Muncă decentă și creștere economică

Subdomeniul: Susținerea antreprenoriatului si a parteneriatelor public-privat

Măsurile de distanțare socială care au fost introduse recent din cauza pandemiei cu COVID-19 provocată de coronavirus au obligat multe persoane să lucreze de acasă; pentru multe dintre acestea a fost prima dată când au trebuit să experimenteze acest lucru.

Foarte puțini angajați români lucrează de acasă. În 2008, 0,3% dintre angajații de sex masculin, respectiv 0,5% dintre angajații de sex feminin, cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani lucrau de obicei de acasă. Această pondere a rămas constantă, în jurul valorii de 0,3% în rândul bărbaților și de 0,5% în rândul femeilor, în ultimul deceniu.

În 2019 o pondere mai mare de femei a raportat că, de obicei, lucrau de acasă decât bărbații (1,1% din femei, comparativ cu 0,8% din bărbați).

Selectați un singur set de date pentru a vedea Trendul sau Media Mobilă. (exemplu: Feminin, 2008)

Filtre Alese

GEO: 7 zone selectatex


Pentru actualizare grafic, click Afișează date.
3AFIȘEAZĂ DATE

Periodicitate: Anuală

Unitate de masura: Procente (%)

 

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Help Desk
Help Desk
Help Desk